DANIELLE HENGER VAN RIJSSEN

Schilder, beeldhouwer maar ook coach en manager. Ik ben een Beeldmaker in beeld en visie. Zowel in het maken als managen gaat het voor mij over zichtbaar maken wat onzichtbaar is. Veel gebeurt associatief. Het zoeken (vooral vinden eigenlijk) naar iets wat blijft “haken” Mijn werk kun je zien als sporen van herinneringen. Niet alleen uitgaan van het “visuele” maar vooral van ‘gegevens’ die geen directe tastbare vorm hebben.

Wanneer ik maak probeer ik een open geest te houden met zo weinig mogelijk vooropgezette ideeën zodat er “iets kan ontstaan”. Maken is scheppen, uit niets iets maken. Op een intuïtieve manier zoek ik naar de essentie van het beeld.
Het zoeken, de eventuele sporen van de strijd moeten worden uitgewist. Het uiteindelijke werk moet er uitzien alsof het vanzelf ontstaan is. Een goed werk biedt regelmatig een nieuwe aanblik en een nieuw ‘inzicht’ en het gebruik van kleur daarbij is voor mij essentieel.

Atelier met aan de wand een collectie van eigen werk.

CONTACT ATELIER DHVR

Danielle Henger van Rijssen
Rodenburgstraat 59
3043 TT Rotterdam

M: +31 (0)6-18865112
E: atelierdhvr@gmail.com
W: www.dhvr.art