De Aanschouw on Wheels bij Art Rotterdam 2023

Dit jaar staat de De Aanschouw, de kleinste galerie van Rotterdam mee aan Art Rotterdam. En het gaat net iets anders dan je gewend bent.

De Aanschouw heeft de welbekende postervitrine op een bakfiets gezet en verhuisd tijdelijk naar de van Nelle fabriek waar tussen 8 – 12 februari ieder kwartier een opening zal zijn.

Op donderdag do 9 feb 2023 16.30 – 16.45 is het tijd voor mijn “15 minutes of fame”

Dan mag ik eindelijk exposeren in de Aanschouw op de Art Rotterdam! Weer twee dingen van mijn bucketlist 🙂 Mijn werk zal in de kast hangen, maar na een kwartier is het de beurt aan de volgende. Laten we na mijn 15 minutes of Fame een drankje drinken om dit bucketlist exposeer moment te vieren!

De bakfiets staat tegenover de entree van de beurs van Art Rotterdam in de Van Nellefabriek. Je hebt geen toegangskaartje nodig om te komen kijken bij De Aanschouw on Wheels.

Tot dan!

Comments are closed